Actie Marcel Van Hooijdonk voor Pink Ribbon

  • title

Beschrijving

Marcel Van Hooijdonk is een bekende huisbaas in verschillende grote steden in Nederland, zoals Breda, Utrecht en Amsterdam. Omdat Marcel gezondheid belangrijk vindt, is hij een actie gestart voor mensen die ziek zijn. Bij de actie voor het goede doel Pink Ribbon gaat het gedoneerde geld naar onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Marcel van Hooijdonk heeft natuurlijk zelf de eerste donatie gedaan voor deze actie. Nu hopen wij dat er nog vele gaan komen, want samen kunnen we borstkanker stoppen. Helpt u ook mee? Kijk op de website!

Over Pink Ribbon

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. In 2016 waren er ruim 17.000 diagnoses. De overlevingskansen zijn goed maar toch overlijden er jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker...

Kijk op de website en steun Pink Ribbon ook!
https://acties.pinkribbon.nl/actie/marcelvanhooijdonk