API voor adverteerders

Om gebruik te kunnen maken van onze API dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen en deze te accepteren:

1. API Key aanvragen

U dient in het bezit te zijn van een geldige API key om toegang tot het systeem te krijgen. Deze API-key ontvangt u in overleg. Neem hiervoor contact op met api@tweedehandsspul.nl

2. Implementatie

U zorgt in principe zelf voor de implementatie van de API in uw systeem. Hiervoor krijgt u de beschikking over de API documentatie en diverse (PHP) voorbeelden. Wilt u dat de implementatie voor u verzorgt wordt kunt u contact opnemen met info@systemdeveloper.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

3. Uw IP-adres

Uw API key wordt gekoppeld aan het ipadres van de server waarop de website staat die u wilt koppelen. Het is dus niet toegestaan om een API key te gebruiken vanaf meerdere servers.

4. Misbruik

Het is niet toegestaan om via de API te spammen of affiliate links te plaatsen. U kunt echter wel een zogenaamde deeplink naar het product op uw website plaatsen. Indien u over een clickpack beschikt zullen uw advertenties automatisch een klikbare link naar uw website krijgen.
Indien wij misbruik van de API vermoeden kunnen wij uw account voor onbepaalde tijd blokkeren, ongeacht enige andere stappen die wij mogelijk kunnen nemen.