Penzion Tsjechie

  • title
  • title
  • title
  • title
  • title
  • title
  • title
  • title

Beschrijving

Te koop accommodatie te Nový Hrádek - Dlouhé, district Náchod, Prijs: 390.000,- euro.

Wij bieden uitsluitend voor verkoop aan het object Penzion Hrádek. Het pension ligt op eigen terrein met een oppervlakte van 29.075 m² (het betreft recreatiegrond), te midden van de prachtige en ongestoorde natuur van het Adelaarsgebergte (Orlické Hory) te Náchod.
De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw, bijgebouw, sportgebouw met bar, 4 garages, eigen parkeerterrein voor 50 auto's, zwembad (12 x 8 m), tennisbaan met verlichting, voetbalveld, speeltuin, vuurplaats, een stukje bos en andere recreatiemogelijkheden.
Er zijn 23 volledig ingerichte kamers (tweepersoons, driepersoons en meerdere). De meeste kamers hebben een eigen badkamer en toilet. De capaciteit van de accommodatie bedraagt ​​70 personen. Er bevindt zich een hal met receptie, eetzaal, 2 lounges (tafeltennis, biljart, kinderhoek, etc.), bar met mogelijkheden voor het organiseren van sociale evenementen, sauna met whirlpool, volledig uitgeruste keuken met magazijn en andere technische voorzieningen.
Tot op heden is het pension in volle werking. Het hele complex van het pension met zijn parameters en uitrusting biedt allesomvattend gebruik voor: vakantieverblijf, organisatie van kinderkampen, schoolreisjes, bruiloften, bedrijfsevenementen, enz.
Er bestaat de mogelijkheid voor de aanleg van een eigen skilift. Door de overcapaciteit van het elektrisch, watervoorziening en riolering, is op het terrein gemakkelijk een camping aan te leggen. Een groot deel van het terrein is nog niet gebruik.
In de omgeving vindt u fietspaden, skipistes, langlaufpaden en vele andere mogelijkheden. Verder tips voor excursies die deze prachtige streek biedt.
De technische toestand van het hele gebouw is goed. Energieklasse G wordt tijdelijk genoteerd door de wijziging van Wet nr. 406/2000 Coll. over energiebeheer. Nadat het energielabel is afgeleverd, wordt de werkelijke energieklasse van de woning vermeld.
De accommodatie is door de vrije ligging en uitrusting uitermate geschikt of geschikt te maken voor nudisme, naturisme en gay-recreatie.
Totale prijs: 390.000,- euro, inclusief commissie, inclusief kosten, inclusief juridische dienstverlening.
Constructie: Baksteen
Staat van het pand: Goed
Plaats van object: Vrijstaand, in heuvelachtig vrije natuur
Type hoofdgebouw: Verscheidene verdiepingen (3 inclusief 1 ondergronds)
Nuttig gebied: 1.800 m2
Terreinoppervlakte: 29.075 m2
Parkeren: 50​Garage: 4​ Water: eigen bron
Verwarming: eigen vaste brandstoffen, plaatselijk elektrisch
Afvalwater: septic voor het gehele gebouw
Telecommunicatie: Telefoon, Internet, Satelliet, Overige
Elektriciteit: 230V, 400V
Vervoer: Trein, Weg, Bus ​Infrastructuur: Asfaltweg
Energie prestatie van een gebouw: Klasse G - Zeer oneconomisch