Inkoop, aankoop en opkoop van kettingen met amber.

  • title

Beschrijving

Inkoop van kralen, maar ook sieraden met edelstenen, juwelen uit amber en barnsteen ze mogen zelfs kapot, gebarsten of beschadigd zijn.

U zult verbaasd staan wat kralen uit amber nog allemaal kunnen opbrengen!

Adin is expert goudopkoper en wordt door veel juweliers aanbevolen als betrouwbaar adres waar u uw oud goud of edelstenen uit amber kunt verkopen voor cash geld. Hoge prijs en discretie verzekerd.

Kom gerust eens langs onze winkel Adin, Vestingstraat 16, Antwerpen of contacteer ons op het nummer 03 2136500 of vanuit Ned. 00323 2136500. Meer informatie kan u ook vinden op onze website www.adin.be of via info@adin.be

Wij behandelen iedereen eerlijk, fatsoenlijk en met respect. Bij Adin zijn we op zoek naar duurzame relaties en niet naar slachtoffers. Wij realiseren ons dat de tevredenheid van ons cliënteel de sleutel van ons succes is. En dat dit werkt blijkt niet enkel uit het feit dat ons cliënteel terug blijft komen maar ook dat zij ons aan hun familie en vrienden aanbevelen. Sterker nog: menig juwelier in België zal u Adin aanbevelen als het adres om uw oude antieke sieraden en juwelen te verkopen. Onze directeur Dhr. Elkan Wijnberg is Lid van de Belgische Kamer van Deskundigen, Gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechtelijke Opdrachten. Verder denken wij dat de kwaliteit van onze website een indruk geeft over onze toewijding aan het vak van antiquair-juwelier.


U bent altijd welkom met al uw vragen over antieke en vintage sieraden. Of u nu wilt verkopen, kopen of laten schatten.